Despre noi | Echipa | Contact | Blog

Confort “a la Turcia” pe litoralul romanesc

Daca in articolul anterior v-am propus rezervarea vacantelor cu buget redus prin programul “Litoralul pentru toti“, in articolul de azi m-am gandit sa ma adresez si celor care sunt dispusi sa aloce mai multi bani pentru vacanta de vara si sa beneficieze, evident, de conditii pe masura.

Cand vine vorba de mare, plaja si conditii de cinci stele, gandul iti zboara automat spre Turcia, Grecia sau alte destinatii mai mult sau mai putin “exotice”. Propunerea mea insa nu merge atat de departe ci se adreseaza celor care nu vor sa mearga sute sau chiar mii de km, dar tin totusi sa fie cazati si sa beneficieze de servicii turistice de calitate.

Propunerea mea se numeste Phoenicia Holiday Resort Mamaia si este un complex hotelier nou si modern aflat in partea de nord a statiunii Mamaia, spre Navodari. Oficial este clasificat la patru stele insa conditiile si serviciile turistice oferite tind spre cinci. Complexul a fost construit initial ca un ansamblu rezidential, insa in 2010 destinatia sa a fost schimbata si a devenit complex hotelier. Este situat la doar 150 m de plaja si acopera o suprafata totala de peste 10 ha adresandu-se in special familiilor cu copii.

Camerele de la Phoenicia Holiday Resort sunt de fapt apartamente cu doua sau trei camere si garsoniere dotate cu mobilier modern, living si bucatarie complet utilata pentru servirea micului dejun. Toate incintele beneficiaza de aer conditionat, acces la internet, TV LCD, baie cu hidromasaj si terase spatioase.

Cu adevarat impresionante sunt zonele de odihna si relaxare: piscinele exterioare pentru adulti si copii, locul de joaca si clubul pentru copii, plaja privata, terenurile de sport si celelalte facilitati care nu te lasa se te plictisesti. Complexul beneficiaza si de mai multe restaurante (specific romanesc, libanez, bucatarie internationala), baruri si cafenele, terase si pizzerie proprie.

Tarifele de cazare nu sunt mici, un sejur de trei nopti incepe de la 119 euro de persoana, insa cu siguranta conditiile oferite sunt greu, daca nu imposibil, de gasit pe litoralul romanesc.

«
»

Scrie un comentariu

Hai-Hui prin Romania

Statiunea Straja, foto: Laszlo Zoltan
Partiile de ski Cozla, Piatra Neamt
Canionul 7 Scari, foto: XMMD
Castelul Bran - Castelul lui Dracula
Manastirea Neamt, foto: Dan Calancea
Pestera Ursilor

Ultimele locuri adaugate

Reduceri Turism

Ajuta-ne sa fim mai buni, PROPUNE UN OBIECTIV TURISTIC deosebit!