Despre noi | Echipa | Contact | Blog

Disneyland Paris

A fost odata ca niciodata un taram al zanelor, unde oamenii din toata lumea veneau pentru a descoperi secretul tineretii. Acel taram inca exista sub denumirea de Disneyland Paris sau, cateodata, Eurodisney Paris.

Cum ajungi in Disneyland Paris?

Acest taram magic al bucuriei si veseliei – Disneyland Paris – se afla in apropierea Parisului, astfel ca nu vei intampina nici o problema in a ajunge acolo, indiferent de unde vii.
Din Paris, poti sa te urci in trenul RER A, ce te va duce direct la Marne-la-Vallée-Chessy, statia unde trebuie sa cobori pentru Parcul Disneyland Paris.
Daca vrei sa ajungi aici direct de la Aeroportul Charles de Gaulle, atunci urca-te in trenul TGV cu destinatia Marne-la-Vallée, sau ia RER B catre Paris si, odata ajuns in Chatelet Les Halles, schimba RER B cu RER A. Gata! Ai ajuns in Eurodisney Paris.

Cazare in Disneyland Paris – Decoruri de poveste

Disneyland Paris este visul oricarui copil si evadarea parintilor. Eurodisney are propriile locuri de cazare in Disneyland Paris, pentru ca tu sa iti petreci noaptea prin praf de stele si pulbere magica.
Poti sa rezervi o camera la Disney’s Hotel Santa Fe, un hotel de doua stele ce se afla foarte aproape de Disneyland Paris, in Marne-laVallée. Te vei bucura de un somn de poveste si cele mai colorate zile petrecute intr-un dintre acele magice hoteluri din Disneyland Paris.
Daca preferi un hotel mai luxos, atunci te poti opri la Disney’s Newport Bay Club, un loc unde poti deveni un marinar cu acte in regula. Hotelul iti pune la dispozitie piscine interioare si exterioare, o sauna, si alte atractii acvatice, totul fiind amplasat intr-un decor dominat de nuante de albastru si alb. Vei ajunge la Eurodisney in 15 minute sau, daca alegi sa te sui in shuttle-ul gratuit pus la dispozitie de hotel, in doar 5 minute.
Citeste mai multe despre Disneyland Paris

«
»

Scrie un comentariu

Hai-Hui prin Romania

Salina Turda, foto: Rares Buduroes
Statiunea Costinesti
Muntii Fagaras, foto: Sergiu Negrea
Cazinoul din Constanta, foto: Andrei Constantin
Calea Victoriei, Bucuresti
Lacul Albastru, foto: Ioana Bancos

Ultimele locuri adaugate

Reduceri Turism

Si tu poti ajuta la promovarea Romaniei, PROPUNE UN LOC special!