Despre noi | Echipa | Contact | Blog

Ghid de cazare in Bucuresti

Atat turistii romani cat si cei straini, dar si oamenii de afaceri sau cei care se deplaseaza in interes de serviciu in capitala, au mai multe variante de cazare pe timpul sejururilor sau a delegatiilor. Alegerea locului in care acestia se vor caza difera de la persoana la persoana si se va face in functie de preferintele acestora.

Care sunt optiunile de cazare in Bucuresti?

Cazarea la hotel – este una din variantele la care apeleaza cei ce vin in Bucuresti. Acest tip de cazare este preferat de firmele mari care isi trimit angajatii la specializari, la traininguri sau sa incheie diverse contracte. Aceste firme prefera hotelurile deoarece platile se fac prin transfer bancar, iar actele se adauga mult mai usor in contabilitate.

Cazarea in garsoniere sau apartamente inchiriate in regim hotelier – este o alta preferinta a celor ce au nevoie de cazare in Bucuresti pe termen scurt. Acest tip de cazare a castigat teren in ultimul timp deoarece tot mai multi turisti apeleaza la astfel de servicii datorita avantajelor multiple pe care le au fata de cazarea in hoteluri sau in pensiuni.

Cazarea la pensiuni – este o a treia varianta de petrecere a unui sejur in capitala. Acestea sunt amplasate in toate zonele Bucurestiului, predominant la periferie, preturile situandu-se undeva intre cele practicate de hoteluri si cele practicate de cei care inchiriaza in regim hotelier.

Fiecare din optiunile de mai sus au atat avantaje cat si dezavantaje, iar clientii vor alege in functie de preferintele pe care le au, dar si de felul in care vor sa isi petreaca cele cateva zile in capitala. Criteriile de alegere sunt cele care vor determina in final tipul de cazare aleasa.

Avantajele si dezavantajele cazarii la hotel

– cazarea in hoteluri are ca prim avantaj existenta receptiei si a personalului care se ocupa de orice problema intampinata, in acest fel cazarea putandu-se face foarte rapid. Alte avantaje ar mai fi existenta seifurilor in care se pot depozita obiectele de valoare, dar si existenta restaurantelor si a barurilor proprii.

– in cazul hotelurilor, preturile destul de mari sunt principalul dezavantaj si motivul pentru care clientii cauta alte tipuri de cazare.

Avantajele si dezavantajele cazarii in regim hotelier

– conform sondajelor, pe primul loc se afla cazarea in regim hotelier, cu o crestere semnificativa in ultimii ani. Printre avantajele acestui tip de cazare se numara pretul inferior fata de celelalte tipuri de cazare, intimitatea oferita de faptul ca nu exista personal angajat, dar si faptul ca aceste apartamente sunt mobilate si utilate foarte modern, oferind confort maxim.

– pe de alta parte, cazarea in regim hotelier nu poate asigura serviciile de receptie pe care le are un hotel, iar parcarea nu este pazita.

Avantajele si dezavantajele cazarii la pensiuni

– cazarea la pensiuni este preferata in general de catre turistii care vin sa viziteze orasul, avantajele acestui tip de cazare fiind prezenta permanenta a personalului care ofera de obicei si posibilitatea de a manca in cadrul pensiunii.

– pensiunile au ca dezavantaj faptul ca nu toate pot asigura acces facil catre punctele de interes deoarece o buna parte din ele sunt amplasate catre marginea orasului.

Pe site-uri de genul www.regim-hotelier.com, cei ce doresc cazare centrala in Bucuresti pentru cateva zile pot gasi cele mai atractive oferte de pe piata din domeniul inchirierilor in regim hotelier. Clientii pot apela cu incredere la astfel de firme care ofera servicii de calitate si care si-au castigat un renume binemeritat, intrand cu incredere pe piata cazarilor de lux si oferind servicii competitive cu cele oferite de hotelurile de top din capitala.

«
»

Scrie un comentariu

Hai-Hui prin Romania

Statiunea Sinaia, foto: Iulian-dA-gallery
Parcul Natural Comana
Hanul Ancutei
Cimitirul vesel de la Sapanta
Cascada Ciucas
Pestera Ghetarul de la Focul Viu - Foto: Florin Muresan

Ultimele locuri adaugate

Reduceri Turism

Hai sa promovam Romania impreuna, PROPUNE UN LOC deosebit!