Despre noi | Echipa | Contact | Blog

Hotel International – cea mai buna oferta de wellness si tratament din Baile Felix

Cea mai cunoscuta statiune balneo-climaterica din Romania, ce functioneaza pe tot parcursul anului, Baile Felix se afla pe locul doi, dupa litoralul Marii Negre ca numar de locuri de cazare. Astfel, este normal ca si ofertele hotelurilor sa fie competitive stimuland cresterea calitatii serviciilor si conditiilor oferite in aceasta zona care a inceput sa depaseasca clasificarea de statiune de tratament indereptandu-se cu pasi siguri catre o destinatie excelenta si pentru odihna si relaxare.

Hotel International, emblema statiunii de ce ridica in centrul acesteia cu cele 11 etaje ale sale, este cea mai vie dovada a acestor tendinte cu oferta sa de servicii de tratament, wellness si relaxare, certificate la standard European de catre Europa-Med. Complet renovat in 2007, hotelul ofera 213 spatii de cazare impartite in camere single, duble sau apartamente pentru cei care aleg sa isi petreaca sejurul cu familia. Toate acestea sunt mobilate modern conferind un cadru placut si relaxant ce se ridica la standardele de 4 stele ale hotelului cu gama completa de facilitati precum aer conditionat, internet,TV, baie proprie, seif pentru depozitarea bunurilor de valoare, minibar si balcon ce ofera o panorama superba asupra statiunii balneo climaterice cu cat va aflati mai sus. Restaurantul ofera un meniu divers, de la bucatarie romaneasca la cea internationala, preparat si servit impecabil intr-un cadru elegant si intim iar pentru cei care aleg sa isi desfasoare afacerile in timpul sejurului, sunt puse la dispozitie 3 sali de conferinta de 20, 100 sau 200 de oameni.

Atractia principala a complexului o reprezinta insa serviciile de wellness, iar in aceasta categorie oferta este cat se poate de completa. Tratamentele se desfasoara de trei ori pe saptamana, in cursul zilelor lucratoare si cuprind hidroterapie, electroterapie, kineoterapie, termoterapie, electro terapie, electrosoli si masoterapie, iar pentru cei ce doar insotesc persoanele aflate la tratament, sala de fitness, sauna, centrul Spa, Jacuzzi sau solarul, sunt doar cateva optiuni de relaxare.

Nu este nevoie sa cautati cazare Baile Felix mai departe de Hotel International, aici aveti toate serviciile oferite cu profesionalism, la cel mai inalt standard intr-o zona pitoreasca unde padurea se imbina perfect cu zonele de agrement largi si atent amenajate ale complexului.

«
»

Scrie un comentariu

Hai-Hui prin Romania

Statiunea Mamaia, foto: BlueFlag.org
Sibiu, foto: Dragos Asaftei
Pestera Ghetarul de la Focul Viu - Foto: Florin Muresan
Hanul Ancutei
Calea Victoriei, Bucuresti
Biserica de sub lac

Ultimele locuri adaugate

Reduceri Turism

Vrei sa te alaturi echipei noastre? SCRIE-NE DESPRE TINE AICI!