Despre noi | Echipa | Contact | Blog

Hotel Prahova, accesibil pentru orice buget

Litoralul romanesc este in plina modernizare, insa acest trend nu este pe placul tuturor. Turistii mai conservatori au inceput sa sa indrepte din ce in ce mai mult catre statiuni aflate mai la nord, mai departe de aglomeratul oras Constanta, cu luxoasa sa statiune Mamaia. In locuri precum Saturn, echilibrul intre modern si accesibil pare sa fi fost pastrat cu mult mai mult success decat in alte locatii.

Pentru cei care isi doresc un sejur simplu la malul Marii Negre, insa fara sa faca compromisuri in privinta calitatii serviciilor, exista hotel Prahova. Aici, tarifele fara concurenta nu inseamna mai putin respect pentru turisti, ci chiar dimpotriva. Cele 1200 locuri de cazare se impart in camera mobilate simplu si elegant, cu mult bun gust si prevazute cu baie proprie, televiziune prin cablu si balcoane unde va puteti relaxa in pauzele dintre sesiuniile de plaja si bronz de pe nisipuriile imbietoare ale statiunii Saturn. Mai mult decat atat, fiind pozitionat exact la imbinarea dintre plaja de sud cu golfuletele sale si plaja de nord mult mai lata, puteti alege in fiecare zi un peisaj diferit pentru momentele de relaxare la malul marii.

Daca alegeti sa conduceti pana pe litoral, parcarea este gratuita, iar din lobby-ul hotelului pana la terasa si restaurant, totul este decorat in culori neutre, relaxante si odihnitoare, sporind atmosfera de vacanta. Si pentru a demonstra ca aici turistii si confortul acestora este pe primul loc, in restaurant puteti opta chiar pentru prepararea de meniuri speciale, dietetice, pe langa bogatele oferte de meniuri atat din bucataria romaneasca cat si cea internationala.

Nu trebuie sa cheltuiti o avere pentru a va rasfata cu o vacanta la litoralul Marii Negre. Dintre oferta de hoteluri si pensiuni Saturn, Hotel Prahova este cu siguranta optiunea cea mai potrivita, la doar 1 km de gara, 20 de metrii de plaja si un pas de vacanta dumneavoastra perfecta!

«
»

Scrie un comentariu

Hai-Hui prin Romania

Manastirea Cozia
Sarmisegetuza Regia
Predeal
Maramures, foto: fotomaramures.ro
Cazinoul din Constanta, foto: Andrei Constantin
Partiile de ski Cozla, Piatra Neamt

Ultimele locuri adaugate

Reduceri Turism

Te asteptam pe pagina noastra de Facebook! Like!