Despre noi | Echipa | Contact | Blog

Hotel Termal Baile Felix – Relaxare pentru corp si minte

Statiunea Baile Felix, aflata in judetul Bihor, la doar 8 km de Oradea este cea mai mare statiune balneoclimatarica din tara si se afla pe locul doi, dupa liziera litoralului Marii Negre ca numar de turisti ce ii poate primi. Statiunea gazduieste numeroase izvoare termale cu temperatori intre 20 si 48°C si ape calcice, sulfurice si bogate in bicarbonat. Efectul acestor izvoare este bine cunoscut pentru rezultatele obtinute in tratarea durerilor musculare dar si afectiunilor precum cele reumatice, tulburari neurologice centrale si perifcerice, ale glandei endocrine sau de natura ginecologica.

Datorita faptului ca Baile Felix este in primul rand o statiune de tratament si abia mai apoi una de relaxare, un mare numar de hoteluri si pensiuni Baile Felix detin sau se afla in apropierea unor baze de tratament. Printre acestea, Hotel Termal Baile Felix iese in evidenta prin calitatea dar si complexitatea serviciilor oferite aici. Baza de tratamente a hotelului are la dispozitie toate facilitatile extrem de moderne, precum si personal prietenos si bine calificat pentru a oferi toata gama de tratamente, de la cele pe baza de hidroterapie precum baiele cu apa termala, bai cu plate, dusuri scotiene si subacvale, afuziuni si bai drenolimfatice, electroterapie precum baile galvanice, terapie cu ultrasunte, laser, unde scurte, curenti interferentiali ori magnetodiaflux , termoterapie, aromateropie, masoterapie, kinetoterapie, inhalatii de aerosoli ori elogantii.

Celor veniti la tratament li se pun la dispozitie 178 de camere, atat simple cat si duble pentru persoanele insotite de familie, mobilate si decorate in tonuri relaxante pentru a asigura odihna si utilate cu toate facilitatiile necesare pentru confortul turistilor, avand baie cu cada sau dus, minibar, televiziune cu cablu, aer conditionat ori incalzire pe timp de iarna.

In zona receptiei, internetul WiFi este gratuit iar pentru relaxare dupa sedintele de tratament, Hotel Termal Baile Felix va pune la dispozitie doua piscine exterioare si una interioara, elegantul restaurant, barul , terasa de vara si gelateria dar si sala de fitness pentru cei ce aleg un sejur de wellness, ori insotesc persoanele aflate la tratament. Baile Felix nu este o destinatie de vacanta rezervata strict celor cu probleme de sanatate, aici oricine se poate retrage in familie pentru a petrece o saptamana relaxanta, revigoranta si linistitoare pentru corp si minte inainte de a se intoarce la stresul cotidian.

«
»

Scrie un comentariu

Hai-Hui prin Romania

Statiunea Costinesti
Lacul Bucura
Castelul Bran - Castelul lui Dracula
Biserica de sub lac
Manastirea Cozia
Calea Victoriei, Bucuresti

Ultimele locuri adaugate

Reduceri Turism

Ajuta-ne sa fim mai buni, PROPUNE UN OBIECTIV TURISTIC deosebit!