Despre noi | Echipa | Contact | Blog

Despre noi

Despre noi… nu as vrea sa scriu mai nimic.

Despre proiect ar fi multe de spus. De la ideea in sine, la ce mi-as dori sa devina pe viitor TuristDeRomania.ro.

Vrem sa facem din proiectul TuristDeRomania.ro un ghid turistic al celor mai frumoase locuri de vizitat, atunci cand esti turist de Romania, turist in propria ta tara. Cati dintre voi nu isi doresc, macar intr-o zi din an sa isi poata lua rucsacul in spate si sa evadeze? Si cati dintre voi au idee unde pot evada in apropierea casei? Pentru fiecare din noi imi doresc sa promovam turismul Romaniei. Pentru ca asa cum vorbim noi astazi despre cultura si vacantele petrecute in alte tari, sa vorbim maine despre planurile pe care le avem pentru vacanta viitoare in Romania si nu peste mult timp sa vorbeasca si altii despre noi.

Cand am pus bazele acestui proiect, m-am gandit ca el sa cuprinda 1000 de locuri de vizitat in Romania. Si multi mi-au spus ca nu o sa gasesc atatea locuri cu adevarat interesante aici. Am incredere ca putem gasi impreuna nu 10, nu 100 ci peste 1000 de locuri de vizitat in tara noastra.

Si pentru ca in spatele proiectului initial stau doar doi oameni, primim ajutorul oricarei persoane care vrea sa ne sprijine. Asteptam oameni in echipa noastra, oameni care sunt dispusi sa puna alaturi de noi umarul la treaba si sa facem din TuristDeRomania.ro o enciclopedie a locurilor de vizitat din Romania.

Cum?

Ai vizitat de curand un obiectiv turistic si ai facut poze de care esti mandru? Poti sa ne trimiti aceste poze pe adreasa de email: turistderomania@turistderomania.ro sau folosind pagina de contact.

Ai talent la scris? Poti trimite propriul tau articol despre un loc care merita vizitat in Romania si noi o sa il publicam.

Ai vizitat sau iti doresti sa vizitezi un obiectiv turistic de care ai auzit lucruri frumoase si vrei sa il impartasesti cu noi? Poti sa ne sugerezi acest loc la aceeasi adresa de email.

Toti cei care ne vor ajuta vor fi mentionati AICI.

Hai sa promovam Romania impreuna!

Hai-Hui prin Romania

Statiunea montana Ranca
Cheile Bicazului
Manastirea Cozia
Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA de langa Sibiu
Lacul Capra, foto: Sergiu Negrea
Barajul Siriu, foto: Macovei Tinel

Ultimele locuri adaugate

Reduceri Turism

Vrei sa te alaturi echipei noastre? SCRIE-NE DESPRE TINE AICI!