Despre noi | Echipa | Contact | Blog

Reducere Cazare Apuseni: doar 299 RON pentru o persoana cu demipensiune si acces la SPA la Smida PARK

Pret: 299 RON Reducere: 36% Castigati: 161 RON Expira: 10.10.2012

reducere cazare apuseni

Zona Muntilor Apuseni este una care ofera mule bucurii celor care iubesc natura si circuitele in aer liber; dar pe langa bucuriile naturii, Pensiunea Smida Park**** Mountain Resort & Spa ofera si relaxare petru trup si suflet

Pensiunea este situata in Parcul Natural Apuseni, departe de tot ce te-ar putea distrage si te-ar putea baga in rutina zilnica cu care esti deja obisnuit. Trasee montane si obiective turistice care pana acum iti erau ascunse deodata devin accesibile si la indeman oricui. Pentru cei care vor sa exploreze natura, pensiunea pune la dispozitie ghid, fotografii din zona si informtii despre traseele turistice cele mai atractive. Si pentru ca toamna deja e aici, va oferim o alternativa a serilor de vara in aer liber: un ceai, un vin fiert in jurul unui semineu la o discutie cu cei dragi.

Pensiunea va asteapta sa va cazati in una dintre cele 9 camere duble sau in apartament; toate camerele sunt mobilate cu gust si au numeroase facilitati: dus, feon, halat de baie, saltele ortopedice pentru un somn dulce, televiziune prin cablu, etc. Pe langa asta pensiunea are locuri de joaca pentru copii, atat la interior cat si la exterior. Nu uitati ca aveti acces full la SPA.

Ofert de cazare la Pensiunea Smida Park**** Mountain Resort & Spa

  • Oferta 1: Cazare 3 nopti de duminica pana joi cu demipensiune inclusa, pentru o singura persoana la Pensiunea Smida Park**** Mountain Resort & Spa cu doar 299 RON.  Acces nelimitat la spa!
  • Oferta 2: Cazare 3 nopti de vineri pana sambata cu demipensune inclusa, pentru o singurapersoana la Pensiunea Smida Park**** Mountain Resort & Spa cu doar379 RON.  Acces nelimitat la spa!
«
»

Hai-Hui prin Romania

Platoul Carstic Salin Meledic
Cimitirul vesel de la Sapanta
Cascada Cailor
Focurile Vii din Comuna Lopatari Judetul Buzau
Salina Praid
Epava de la Costinesti, Evanghelia

Ultimele locuri adaugate

Reduceri Turism

Hai sa promovam Romania impreuna, PROPUNE UN LOC deosebit!