Despre noi | Echipa | Contact | Blog

Recomandarile Noastre

ROMANi ONLiNE

ROMANi ONLiNE
ROMANi ONLiNE este pagina comunitatii de romani din UK. Pe parcursul celor 8 ani de existenta, aceasta a devenit principalul loc de informare pentru romanii care vor sa ajunga sau care au ajuns deja in Marea Britanie. Administratorii au cules informatii si le-au aranjat in ghiduri, care te invata practic ce sa faci, pas cu pas.

Chiar daca esti doar turist si nu ai intentia sa emigrezi, vei gasi informatii esentiale despre viata si cultura britanicilor. Forumul de discutii este inima acestei comunitati online. Pe forum, pe langa discutiile obisnuite, vei gasi povesti de succes, vei gasi oameni exceptionali care traiesc cu Romania in suflet.

 

 

Iti plac calatoriile? Atunci intra pe Calatoresc.ro!

Calatoresc.ro este un forum turistic, ce ofera posibilitatea de comunicare si informare a celor care iubesc calatoriile.
Aici vei gasi impresii si comentarii despre locurile si obiectivele turistice pe care membrii forumului le-au vizitat. Intrebarile tale despre vacanta si calatorii isi pot gasi raspunsul aici.
Site-ul ofera si un blog turistic in care membrii scriu articole si noutati din acest domeniu.
Alatura-te comunitatii Calatoresc.ro, povesteste-ne despre locurile pe care le-ai vizitat sau despre experienta ta din vacanta, din tara sau strainatate si vei fi rasplatit de echipa Calatoresc.ro
Pentru membrii forumului se organizeaza periodic concursuri cu premii de vacanta
pe care le poti castiga.

Iti recomandam sa te alaturi forumul turistic Calatoresc.ro !

Hai-Hui prin Romania

Lacul Albastru, foto: Ioana Bancos
Castelul Corvinilor, cetatea medievala a Hunedoarei, foto: castelulcorvinilor.ro
Statiunea montana Ranca
Targoviste
Castelul Bran - Castelul lui Dracula

Ultimele locuri adaugate

Reduceri Turism

Si tu poti ajuta la promovarea Romaniei, PROPUNE UN LOC special!