Despre noi | Echipa | Contact | Blog

Hotel Majestic Mamaia – o alegere corecta!

Continuam seria articolelor dedicate propunerilor de vacanta pentru litoralul romanesc si dorim sa va aducem in atentie inca un hotel, tot din statiunea Mamaia.

Este vorba despre un hotel de trei stele plus, pozitionat in partea de nord a statiunii, un nume cu rezonanta in peisajul turistic romanesc: Hotel Majestic Mamaia. Hotelul este pozitionat la 50 de metri de plaja si ofera spre inchiriere camere duble, apartamente si garsoniere fiind un hotel orientat in special catre familiile cu copii.

Camerele duble disponibile la Majestic Mamaia sunt atat camere cu doua paturi (twin) cat si matrimoniale (pat dublu), absolut toate fiind dotate si utilate conform standardului hotelier de trei stele: TV, telefon, minibar, aer conditionat, baie proprie cu dus si balcon. Datorita suprafetei generoase, la cerere, se poate instala si un pat suplimentar. Garosnierele se preteaza in special familiilor cu doi copii avand in plus fata de camerele duble si o terasa mai mare.

Unul din punctele forte ale Hotelului Majestic Mamaia sunt terasele si restaurantele pe care le pune la dispozitia turistilor. Pe langa restaurantul principal in care masa se serveste in regim bufet suedez, hotelul mai dispune si de un restaurant cu specific pescaresc si unul special pentru servirea preparatelor la gratar.

In sezonul litoral 2012 o camera dubla la Hotel Majestic Mamaia incepe de la 278 de lei de persoana, pentru trei nopti de cazare in weekend, si poate ajunge si pana la 902 de lei pentru sapte nopti de cazare tot cu mic dejun inclus, indiferent de ziua saptamanii in care se face check-in.

«
»

Scrie un comentariu

Hai-Hui prin Romania

Muzeul Satului
Curtea de Arges, fosta capitala a Munteniei
Eforie Nord, foto: Danut Udrea
Castrul Roman Porolissum
Cetatea si Biserica de la Prejmer, Brasov, foto: Ciri Florin
Statiunea Azuga

Ultimele locuri adaugate

Reduceri Turism

Te asteptam pe pagina noastra de Facebook! Like!